Bizony megint cukkini....

2008. szeptember 18., csütörtök

Igen, igen, ismét cukkinit ettem, mégpedig igen egyszerűen. Gondolkodtam is, hogy egyáltalán feltegyem-e a blogra, aztán úgy döntöttem, hogy itt a helye, hiszen ez is alkotásaim egyike. :) Egyszemélyes adagban készült, ebédre vittem magammal, legközelebb annyit csinálok, hogy maradjon vacsira is, mert írtó finom...



Elkészítése:
Vegyél elő egy cukkinit a hűtőből. Vágd vékony szeletekre. Olivaolajon süsd át. Nyomj rá annyi fokhagymát amennyit csak szeretsz. Ezzel is pirítsd kicsit. Főzzél ki tollhegy-tésztát (pennét). A tésztát dobd bele az olivaolajba amiben a cukkini sült, ízlés szerint önts hozzá paradicsompürét, fűszerezd oregánóval és bazsalikommal és melegítsd át. És már készen is van. Ugye milyen egyszerű? :)

2 megjegyzés:

Dulmina írta...

Tényleg egyszerű, és én nagyon támogatom az ilyen recepteket! Ha jók az alapanyagok, akkor nagyon ízletesek tudnak lenni az ilyesmik! :)

harmony írta...

Így van. Még eléggé kezdő vagyok a konyhában, ráadásul "reformosítok" is, szóval duplán nem egyszerű. De bízok benne, hogy idővel kialakul. Szerencsére nagy segítségemre vannak az olyan blogok, mint pl. a tiéd is. Sokat olvasgatom, fantasztikusan ügyes és kreatív vagy. :)

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino