Az én sült tököm

2008. szeptember 28., vasárnap

Sok körítést azt hiszem nem kell írnom a bejegyzéshez...
Egy ideig töprengtem, hogy esetleg másmilyen formában fogom elkészíteni a sütőtököt, de aztán időhiányban mégis az egyszerű megsütés mellett döntöttem.
Csütörtök este készült és az utolsó darabok ma délelőtt fogytak el, beosztottam magamnak - minden napra egy kicsit... így tovább tartott az íz-élmény! :)



Hogy miért együnk sütőtököt?
- mert gazdag karotinoidokban, C és B vitaminokban
- mert kiváló hashajtó és béltisztító
- mert a megfázásos betegségek hatékony ellenszere
- mert rákmegelőző hatású
- mert könnyen emészthető
- mert olcsó
és nem utolsósorban mert FINOM! :)

0 megjegyzés:

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino