Pedig ma ezt készítettem...
A meggylevest a Vajaspankón olvastam még korábban...
Ugyanúgy készítettem, csak nem 4 marok meggyből, hanem 30 dkg-os csomagom volt.
Meg amit még másképp csináltam:)
- kihagytam a cukrot és a vaníliás cukrot.
- vaníliaaromát csepegtettem bele, de csak keveset.
- az édesítéshez pedig mézet használtam, de csak már amikor szobahőmérsékletűre hűlt a leves, akkor kevertem bele.
- főzőtejszín helyett bio növényi rizskrémmel habartam
- teljeskiőrlésű liszt helyett rizslisztet használtam
- a tetejére kókuszreszelék került
Főtt kukorica:
A kukoricacsöveket megtisztítom, én nem használom fel a csuhéját.
Megfelelő nagyságú edénybe helyezem a csöveket, feltöltöm vízzel és fedő alatt puhára főzöm. Nagyon gyorsan megfőnek a zsenge kis kukoricacsövek..
2 megjegyzés:
Szia!
A Te blogod az egyik kedvencem, úgyhogy kérlek nézz be hozzám:
http://diaboszikonyhaja.blogspot.com/2009/07/kedves-blog-vagyok.html
Megjegyzés küldése