Ehhez képest minimális jelleggel fogyasztom tavaly óta...
Néha nagyon hiányzik...
Mert nagyon tésztás vagyok: káposztás, túrós, mákos, diós, olasz tésztás kaják ,(gombócok, gofri, palacsinta stb.)
Teljesen mindegy, csak tészta legyen, annyira imádom!!!
Úgyhogy olykor-olykor azért kényeztetem magam, persze nem átesve a ló túloldalára, alkalmanként fogyasztom...
Ma ezt készítettem, nem volt vele nagy meló:)Mert nagyon tésztás vagyok: káposztás, túrós, mákos, diós, olasz tésztás kaják ,(gombócok, gofri, palacsinta stb.)
Teljesen mindegy, csak tészta legyen, annyira imádom!!!
Úgyhogy olykor-olykor azért kényeztetem magam, persze nem átesve a ló túloldalára, alkalmanként fogyasztom...
Hozzávalók:
dió őrölve
pici méz
gluténmentes kukoricatészta, jelen esetben: Virgintrade Lasagna
pici só és pici olaj a vízbe
Elkészítés:
Vizet forraltam, amit szemre szoktam mérni. Amikor forrt beleöntöttem az 500 gramm gluténmentes kukoricatésztát, majd lassú tűzön 10 perc alatt puhára főztem. Amíg főtt, addig diót daráltam hozzá. Aztán leszűrtem a tésztát. Tányérba szedtem, megszórtam a darált dióval és pici mézet csurgattam a tetejére!
Mennyei volt... :)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése