7 ek. zabpehely (kölespehellyel akartam de nem figyeltem és lejárt a szavatossága)
1 kis pohár joghurt (150 grammos)
1 teáskanál méz
1 csipet fahéj
apróra vágott dió ízlés szerinti mennyiségben
1 teáskanál őrölt lenmag
gyümölcsmix bogyós gyümölcsökből
Elkészítés:
- Összekeverem a joghurtot és a pelyhet.
- Hozzáadom a mézet, a fahéjat, a diót és a lenmagot és jól összekeverem.
- Mivel fagyasztott gyümölcsöt használtam, így ezt most pici vízzel kis lángon a gázon felolvasztottam.
- Rászórom a gyümölcsöt és fogyasztom is.
2 megjegyzés:
Joghurt helyett rizstejet használtam, nem sztem a joghurtot, és most sok frissgyümölcsöt Finom volt!
Jó ötlet! én sem vagyok nagy joghurtpárti, de most ez volt itthon. örülök hogy ízlett:)
Megjegyzés küldése