A levessel úgy vagyok, hogy valahogy sehogy... Nem azért mert nem szeretem, de már gyermekkoromban is sokszor feleslegesnek éreztem a leves-evést. Így igen ritkán főzök levest, de ha mégis akkor általában zöldséglevest. A közelmúltban csináltam persze krémleveseket is, de azokon felül szinte csak ezt a fajtát szoktam - legalábbis egyenlőre:) A képen nem sok minden látszik az igaz, de ez csak az amatőr fotózási tudományomnak köszönhető...
Hozzávalók:
sárgarépa
fehérrépa
zeller
karalábé
zöldborsó
vöröshagyma
petrezselyemzöld
bio zöldségleveskocka
Elkészítés:
Egy fej vöröshagymát megpucolok és egészben beleteszem a vízbe, amiből a leves lesz. Felrakom a tűzre és melegíteni kezdem.
Kicsivel később belekerül a darabokra vágott zöldség, ízlés szerint.
Amikor már kezdenek puhulni a zöldségek, beleteszem a zöldségleveskockát is. Készre főzöm.
Nagyon szeretem ezt az egyszerű, natúr zöccségízű levest:)
Egy fej vöröshagymát megpucolok és egészben beleteszem a vízbe, amiből a leves lesz. Felrakom a tűzre és melegíteni kezdem.
Kicsivel később belekerül a darabokra vágott zöldség, ízlés szerint.
Amikor már kezdenek puhulni a zöldségek, beleteszem a zöldségleveskockát is. Készre főzöm.
Nagyon szeretem ezt az egyszerű, natúr zöccségízű levest:)
1 megjegyzés:
Megjegyzés küldése