Hozzávalók:
1 fej karfiol megmosva, rózsáira szedve
rizsliszt
tojás
fűszersó
A megmosott karfiolrózsákat forrásban lévő vízben előfőztem. Persze nem sokáig, 5 perc elég neki. Aztán rizslisztbe, majd felvert tojásba, végül megint rizslisztbe forgattam.
A vastag falú serpenyőm aljába olajat öntöttem, pár mm-nyit, még negyed ujjnyi sem volt. Én direkt ilyen kevéssel dolgozom, nem kell, hogy tocsogjon az olajtól az étel. :P
Pár perc alatt ropogós aranysárgára is sültek, aztán pár perc alatt jól el is fogytak :D
Egyszerűen imádom!
A vastag falú serpenyőm aljába olajat öntöttem, pár mm-nyit, még negyed ujjnyi sem volt. Én direkt ilyen kevéssel dolgozom, nem kell, hogy tocsogjon az olajtól az étel. :P
Pár perc alatt ropogós aranysárgára is sültek, aztán pár perc alatt jól el is fogytak :D
Egyszerűen imádom!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése