"Párizsi" karfiol

2009. március 8., vasárnap



Hozzávalók:
1 fej karfiol megmosva, rózsáira szedve

rizsliszt
tojás
fűszersó

A megmosott karfiolrózsákat forrásban lévő vízben előfőztem. Persze nem sokáig, 5 perc elég neki. Aztán rizslisztbe, majd felvert tojásba, végül megint rizslisztbe forgattam.
A vastag falú serpenyőm aljába olajat öntöttem, pár mm-nyit, még negyed ujjnyi sem volt. Én direkt ilyen kevéssel dolgozom, nem kell, hogy tocsogjon az olajtól az étel. :P
Pár perc alatt ropogós aranysárgára is sültek, aztán pár perc alatt jól el is fogytak :D

Egyszerűen imádom!

0 megjegyzés:

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino