A pudingot Katanyaka útmutatásai alapján készítem, tehát 5 deci rizstejet forralok fel, ebből fél decit kikeverek 6 evőkanál kukoricakeményítővel, 4 teáskanál gyümölcscukorral, 2 evőkanál karobbal, majd a forró növényi italhoz keverem és hagyom hogy besűrűsödjön.
Most szederrel turbóztam fel, a poharakba félig pudingot töltöttem, majd rászórtam a szedreket, aztán megint puding jött és tetejükre ismét szeder díszítésnek.
Le kell írjam, hogy nekem bejön, a párom szerint viszont szörnyű az így készített puding.
Egy kávéskanál kóstolás után eltolta maga elől... Nem igazán értem, mert szerintem jó.
Egyetlen dologgal nem vagyok igazán teljesen megelégedve és az az állaga.
Nekem ugyanis nem szokványos puding állagú lesz, hanem inkább krémnek nevezném.
De ettől függetlenül klappol minden.
Szederrel meg szerintem abszolút telitalálat volt.
Legközelebb megkóstoltatom valaki mással is, mert kíváncsi vagyok, hogy kettőnk közül ki az ízlésficamos :D
Most szederrel turbóztam fel, a poharakba félig pudingot töltöttem, majd rászórtam a szedreket, aztán megint puding jött és tetejükre ismét szeder díszítésnek.
Le kell írjam, hogy nekem bejön, a párom szerint viszont szörnyű az így készített puding.
Egy kávéskanál kóstolás után eltolta maga elől... Nem igazán értem, mert szerintem jó.
Egyetlen dologgal nem vagyok igazán teljesen megelégedve és az az állaga.
Nekem ugyanis nem szokványos puding állagú lesz, hanem inkább krémnek nevezném.
De ettől függetlenül klappol minden.
Szederrel meg szerintem abszolút telitalálat volt.
Legközelebb megkóstoltatom valaki mással is, mert kíváncsi vagyok, hogy kettőnk közül ki az ízlésficamos :D
3 megjegyzés:
Már kínáltam vele másokat is, ÉN nem vagyok ízlésficamos :o)))
Tudooom. :) Csak kíváncsi lennék mások véleményére is. Mert szerintem jó, szerinte viszont nem, így eddig 1:1.
Nyugi, elsőre is értettem ;o) Örülök, hogy Neked bejött.
Megjegyzés küldése