Egyszemélyes adag bedobozolva.
Hozzávalók:
20 dkg zöldbab
1 db sárgarépa
1 deci rizstej
2 ek. barnarizsliszt
csipet majoranna
csipet tárkony
pici őrölt kömény
pici őrölt pirospaprika
só
olivaolaj
Elkészítés:
A répát megtisztítom és karikázom, majd a zöldbabbal együtt kevés olivaolajon elkezdem pirítani. Kb. öt perc múlva felöntöm annyi vízzel amennyi ellepi és fedő alatt puhára főzöm. Közben sózom és köménymagozom.
Ha megpuhultak a zöldségek, akkor 1 deci rizstejben elkevert 2 evőkanál barnarizsliszttel és pirospaprikával habarást készítek, amit a főzelékhez keverek. Fűszerezem, összeforralom és készen van.
forrás: http://www.etelallergia.hu/
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése