Tegnap és ma is ez volt az ebédem, nagyon finom saláta, laktató is!
Hozzávalók:
1 csomag üvegtészta
0,5 fej saláta /nálam spec. jégsaláta/
fekete olivabogyó helyett zöld /1 kis üveggel használtam fel/
1 csokor retek
1 alma
2 dl kefír /175 ml-s volt itthon/
só
2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
Az üvegtésztát forró vízbe tettem, 10 percet hagytam puhulni. Addig felkockáztam a retket, az almát és összetépkedtem a salátát. A fokhagymát áttörtem és összekevertem a kefírrel, picit megsóztam. A 10 perc elteltével összekevertem az üvegtésztát, a retket, az almát, a salátát, az olivabogyót és a fokhagymás kefírt.
Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése