Mandulamajonézes burgonyasaláta

2009. május 10., vasárnap


Hozzávalók:
80 dkg burgonya
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg mandula
4 csepp citromlé
0,5 dl olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk. A többi hozzávalót: mandula, só, fokhagyma, citromlé, olaj, kevés vízzel összeturmixoljuk.
A masszát ráöntjük a burgonyára, majd hozzákeverjük a hagymát is. Alaposan összekeverjük az egészet és tálalásig hűtőbe tesszük.

A recept forrása: Zakor János-Horváth Róbert: Vegán és vegetáriánus szakácskönyv

1 megjegyzés:

Eszter írta...

Szia Harnony!
Először is köszönöm a bíztatást!
Igen, már a hosszabbításon gondolkodom,.....
Igaz, főleg szendvicset és salikat eszem, ugyanis iszonyúan el vagyok/vagyunk havazva: nyakig "ülünk" a házvásárlásban.. Majd mindenről beszámolok.
Eszter

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino