Hozzávalók:
80 dkg burgonya
1 fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg mandula
4 csepp citromlé
0,5 dl olaj
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk. A többi hozzávalót: mandula, só, fokhagyma, citromlé, olaj, kevés vízzel összeturmixoljuk.
A masszát ráöntjük a burgonyára, majd hozzákeverjük a hagymát is. Alaposan összekeverjük az egészet és tálalásig hűtőbe tesszük.
A masszát ráöntjük a burgonyára, majd hozzákeverjük a hagymát is. Alaposan összekeverjük az egészet és tálalásig hűtőbe tesszük.
A recept forrása: Zakor János-Horváth Róbert: Vegán és vegetáriánus szakácskönyv
1 megjegyzés:
Szia Harnony!
Először is köszönöm a bíztatást!
Igen, már a hosszabbításon gondolkodom,.....
Igaz, főleg szendvicset és salikat eszem, ugyanis iszonyúan el vagyok/vagyunk havazva: nyakig "ülünk" a házvásárlásban.. Majd mindenről beszámolok.
Eszter
Megjegyzés küldése