Székelykáposzta tofuval

2009. április 4., szombat

Megpróbálom összeszedni magam és folytatni a blogolást - ennek fényében töröltem az előző kettő bejegyzést, sajnos így a hozzászólások is mentek, ne haragudjatok!
Eléggé megvagyok torpanva, lehethogy később majd írok erről, de egyenlőre jöjjön inkább egy recept...



Hozzávalók:
60 dkg savanyú káposzta
1 vöröshagyma
olaj
1 ek. pirospaprika
őrölt kömény
30 dkg natúr tofu

Elkészítés:
A hagymát apróra vágtam, majd lepirítottam olajon. Megszórtam pirospaprikával, majd rátettem a káposztát és egy kevés vizet öntöttem alá. Rászórtam valamennyi őrölt köményt, aztán hagytam párolódni...párolódni...párolódni... kb. úgy 40-45 percet. A tofut kockáztam és hozzádobtam, majd még így is hagytam egy kicsit párolódni...

Ebből a mennyiségből 1 főnek rengeteg lesz, én 3 napig ettem.
Azt hiszem most egy darabig nem fogom megkívánni...

2 megjegyzés:

Kata írta...

Nagyon örülök, hogy nem adtad fel!!!! Írjál és mesélj, figyel(l)ek! Hajrá, Harmony!!!! :o)

harmony írta...

Köszi Kata a bíztatást, jól esik! :)

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino