Megpróbálom összeszedni magam és folytatni a blogolást - ennek fényében töröltem az előző kettő bejegyzést, sajnos így a hozzászólások is mentek, ne haragudjatok!
Eléggé megvagyok torpanva, lehethogy később majd írok erről, de egyenlőre jöjjön inkább egy recept...
Eléggé megvagyok torpanva, lehethogy később majd írok erről, de egyenlőre jöjjön inkább egy recept...
Hozzávalók:
60 dkg savanyú káposzta
1 vöröshagyma
olaj
1 ek. pirospaprika
őrölt kömény
30 dkg natúr tofu
Elkészítés:
A hagymát apróra vágtam, majd lepirítottam olajon. Megszórtam pirospaprikával, majd rátettem a káposztát és egy kevés vizet öntöttem alá. Rászórtam valamennyi őrölt köményt, aztán hagytam párolódni...párolódni...párolódni... kb. úgy 40-45 percet. A tofut kockáztam és hozzádobtam, majd még így is hagytam egy kicsit párolódni...
Ebből a mennyiségből 1 főnek rengeteg lesz, én 3 napig ettem.
Azt hiszem most egy darabig nem fogom megkívánni...
A hagymát apróra vágtam, majd lepirítottam olajon. Megszórtam pirospaprikával, majd rátettem a káposztát és egy kevés vizet öntöttem alá. Rászórtam valamennyi őrölt köményt, aztán hagytam párolódni...párolódni...párolódni... kb. úgy 40-45 percet. A tofut kockáztam és hozzádobtam, majd még így is hagytam egy kicsit párolódni...
Ebből a mennyiségből 1 főnek rengeteg lesz, én 3 napig ettem.
Azt hiszem most egy darabig nem fogom megkívánni...
2 megjegyzés:
Nagyon örülök, hogy nem adtad fel!!!! Írjál és mesélj, figyel(l)ek! Hajrá, Harmony!!!! :o)
Köszi Kata a bíztatást, jól esik! :)
Megjegyzés küldése