Túrós-mazsolás kukoricakása

2009. június 16., kedd

... nos, az van, hogy ez az étel elvileg túrógombócnak készült.... de mivel nem lehetett gombócot formálni belőle, így kásaként megettem... nagyon nem tört le a dolog, jó volt ez így is.... de tényleg! ;)



Hozzávalók:
0,5 liter víz
15 dkg kukoricadara
25 dkg zsírszegény túró
mazsola
pattogatott amarant

Elkészítés:
Fél liter forrásban lévő vízbe öntöttem a kimért darát, majd lassú tűzön, folyamatosan kavargatva kásává főztem. Aztán a villával áttört túrót hozzákevertem. Mazsolát szórtam bele és pattogatott amarantot (olyan 5-6 evőkanállal) és még pár percig hagytam a tűzön...

0 megjegyzés:

Harmóniakonyha Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino